Pipe og skorstein arbeid

Om Trøndelag Pipesenter AS

Vi er en mesterbedrift sammensatt av erfarne fagarbeidere som har spesialisert seg på alt innen skorsteiner og ildsteder. Vi tar på oss oppdrag for borettslag, sameier, private, næringslivet, nybygg og offentlig. Vi tar gjerne en befaring og gir en fast pris på prosjektet, uten noen forpliktelser. Vårt arbeidsområde er hele Trøndelag og Nordmøre.

Trøndelag Pipesenter setter alltid kunden i fokus og er ikke fornøyd før du er fornøyd!

Mann som gjør jobb for pipe og skorstein arbeid

Kompetanse


Det er tryggere å bruke en mester! Trøndelag Pipesenter AS er en mesterbedrift som har sentral godkjenning tiltaksklasse 2 og er godkjent piperehabilitør av Norsk Leca. Vi er i tillegg sertifisert montør av Norsk Brannvernforening/varme. De aller fleste håndverkere er seriøse utøvere av sitt fag. Skrekkhistorier om uheldige kjøpere av håndverkstjenester er unntakene.

Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for en mesterbedrift. Dette gjelder uansett hvilke av de 64 fagene det dreier seg om, og uansett om mesterbedriften er liten eller stor. En mester er vant med krevende kunder, og setter sin ære i å leve opp til disse kravene.

Mølnhaugan
7318 Agdenes
Telefon: 97 10 11 11
Email:
nils@trondelagpipesenter.no

NHO logo
Mesterbedrift logo
NML logo
BNL logo