Moderne ildsteder i hjem

Sertifikater


Norsk Leca

Vi er sertifisert piperehabilitør av Norsk Leca som er et kvalitetsstempel på våre løsninger. Våre metoder er kvalitetssikre og godkjente i hele Norge.

Norsk brannvernforening/ Norsk varme

Vi er sertifisert montør for søknadspliktig arbeid.

Norske murmestres landsforening


Trøndelag Pipesenter er stolt medlem av NML – norske murmestres landsforening. NML er en organisasjon som har forent murmestre i deres fag og næring i over 100 år.


Mesterbedrift

Vi er en murmesterbedrift spesialisert innen skorstein, ildsteder, flis og membranarbeider.

En del av BNL

Vår bedrift er en del av byggenæringens landsforening (BNL).

Takstmannutdanning

Vi håndterer også skadetakst, verdi/tilstandstakst.

Våtromsbedrift

Trøndelag Pipesenter er godkjent våtromsbedrift.

 

Samarbeidspartnere

Her finner du våre samarbeidspartnere som vi jobber tett med.

Norsk LECA

"Norsk Leca utvikler, produserer og markedsfører: Leca blokk, piper, byggeplank, lettklinker -  ventilerte piper, maxi pipe, dimensjonerte piper og rehabiliteringssystem, både keramiske og stålrør til alle typer piper. Samt et utstrakt sortiment av sparkel, avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter. "

sort peis
Ildsted på hvis vegg med sølvramme

Norsk Brannvernforeningen/ Norsk varme

Norsk brannvernforening er en uavhengig stiftelse som arbeider for et tryggere samfunn. Gjennom informasjon, opplæring og rådgivning hjelper vi mennesker, bedrifter og organisasjoner til å ta ansvar for sin egen brannsikkerhet.

JØTUL

Jøtul produserer og markedsfører støpejernsildsteder med fokus på kvalitet, tidløs design, brukerfordeler og høy grad av sikkerhet. Jøtul tilbyr et komplett spekter av både tradisjonelle og moderne ovner og peiser.

Jøtul, hvis peis med glassplate
Dovrepeis, gammeldags sort peis

Dovre

Dovrepeisen verdens eldste peisprodusent - Helt siden 1933 har Dovre varmet det norske folk. Tradisjonen tro jobbes det kontinuerlig med produktutvikling, for å kunne tilby nye og spennende produkter med samme høye standard og kvalitet som Dovre er kjent for.

GRANIT KLEBER

Firmaet er grunnlagt i 1893 og har produsert og eksportert granitt i over 100 år. Produksjonen av klebersteinsovner-og peiser ligger på Otta i Gudbrandsdalen, mens klebersteinsbruddet er lokalisert i Handöl, Sverige.

Nordpeis, hvitt og sort peis

Nordpeis

Nordpeis er ledende i Europa på utvikling og produksjon av peiser. Siden 1984 har vi produsert og solgt ildsteder, og vårt utvalg er stadig økende. Vi er stolte av å spre norsk peiskultur og design både her i landet og på kontinentet.

SCAN

Scan AS ble grunnlagt i 1978, og produserer varme møbler av høyeste kvalitet. En kombinasjon av dansk design og fokus på detaljer har gjort Scan til et av Skandinavias ledende merker for ovner og peiser, som nå selges i en rekke land på fem kontinenter.

Scan sort peis med glass

Mølnhaugan
7318 Agdenes
Telefon: 97 10 11 11
 
Email: 
nils@trondelagpipesenter.no

NHO logo
Mesterbedrift logo
NML logo
BNL logo